2011. január 13., csütörtök

Adrian Candreanu - Grav accident de circulație



                    
                                                                                                                                                                           
Adrian Canderanu (19 ani, Timișoara) și-a pierdut viața luni seară, în timp ce veneau spre Universitatea Emanuel din Oradea. 
Accident: 2011. 1. 10.


http://www.opiniatimisoarei.ro/accident-spectaculos-pe-soseaua-arad-timisoara-un-mercedes-a-intrat-sub-un-camion-incarcat-cu-porumb/10/01/2011
Sajnálom a történteket! Én személyesen nem ismertem Adriánt, de a kápolnai összejövetelen láthattam. Adrian első éves volt a manegment szakon. Az autóját többször is láttuk az Emanuel egyetemen, mert azon mindenkinek a ,,szeme megakadt." Ezt a tragédiát nem lehet meg nem történtté tenni. Nekünk ez egy felkiáltó jel, hogy vigyázzunk. A kápolnai összejövetelen szerdán, egyik lelkipásztor azt mondta, hogy Isten hangos kiáltása ez, amire felkell figyeljünk. Imádkozzunk azért, hogy az Úr adjon vigasztalást a gyászoló családnak!
 ,,Și Isus a răspuns și le-a zis: Credeți voi că acești galileeni au fost mai păcătoși decăt toți ceilalți galileen, pentru că au suferit astfel de lucruri?" Eu vă spun: nu, ci; dacă nu vă pocăiți, toți veți pieri la fel." Luc.13:2, 3. 


Inmormentare: 2011. 1. 13. Timișoara.
http://www.livestream.com/betaniatimisoara/video?clipId=pla_12ca9695-fd08-41bd-8990-b3f99e824af9&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb

Adi Candreanu:

Egyik ének, nagyon sokat mondó, nagy igazságot mond:
,,Rohan könyörtelen az idő, Vele századok, ezredek.
Hervad a szép ifjúság, erő. A népek, törzsek, nemzetek.
S a múló, rövid földi évek Eltűnnek éjben nyomtalan, 
Repül szelek szárnyán az élet, Mi is vele megyünk gyorsan." HH 649.





1 megjegyzés: