2012. november 5., hétfő

Már egy hónapja...

Egy hónapja annak, hogy Vajdahunyadon vagyok. Tudom, hogy most itt a helyem és igyekszem végezni a munkát, amit Isten rámbízott. Egy kicsit minden lelkipásztortól távol vagyok, de néha találkozok egyes lp.-al, aki jön úrvacsorát osztani, mivel én még nem vagyok felavatva, hogy bemerítést és az úrvacsoraosztást végezzem. De majd erre is sor kerül, ha Isten is úgy akarja...
Vasárnap vendégünk volt Raina Ottó lp. Tordáról, és még két testvért hozott magával, akik szintén szolgáltak (Fazakas Lajos és Fazakas Rúben).
Háromra elmentünk Dévára is, aztán ötre siettünk vissza Hunyadra. Az egész nap áldásos volt számunkra. Örülünk annak, ha testvérek látogatnak meg és egymás hite által épülhetünk.
Ma lelkipásztorok és vezetők találkozása volt a ,,Biruința" román baptista gyülekezetben. Ez minden hónap elején gyakorolva van. Ma kb. 21-en voltunk együtt, imádkoztunk egymásért és a misszióért, az emberekért, aztán énekeltünk is, továbbá egy Adi nevezetű lp. meg én bemutatkoztunk, mivel ő is most került Vajdahunyadra egyik román baptista gyülekezetbe Hátszegről. Kb. Vajdahunyadon van 4 román pünkösdi gyülekezet, vagy 4 román baptista gyülekezet, egy magyar baptista, és egy magyar pünkösdi gyülezezet van Ezeknek a lelkipásztorai és vezetői mind jelen voltak. (van, hogy egy gyülekezetben több lp. is van, attól függ mennyi a létszám. Jó összefogni a közös cél érdekében! Vajdahunyadon is működik a ,,Vocea Evanghelia", radió, amit közösen tartanak fenn a gyülekezetek.

Egy néhány kép:                  Szombat du. a fiatalokkal ifiórán...


                                                   Raina Ottó lp. Tordáról.
                                         A gyülekezet úrvacsorázás közben...
                                          Déván...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése